MODEL VELENCE

MODEL VELENCE

A VELENCE modell az egyetlen, amelyen két magasföldszinti hálószoba található. A ház tere családi vagy baráti lakhatásra is alkalmas - 6 főig. Egy hajlásszögű tető jellemzi, amely kényelmesebbé teszi a hálószobákat, mint a többi modell. A mobilház elkészítéséhez szívós anyagokat használtak, ezek remekül néznek ki, és egyben stílusossá és tartóssá teszik az apró házat. 

A legújabb, két magasföldszintes modellben kényelmesen használható lépcsőket, a másik oldalon pedig összecsukható létrát használtunk. A ház világos belső terét nagyméretű ablakok és kétszárnyú, üvegezett külső ajtók biztosítják. A VELENCE modell tele van olyan funkcionális megoldásokkal, amelyek segítségével viszonylag kis területen sok helyhez jutottak. A tér minden korosztály elvárásainak megfelel, és mindenki megtalálja benne a kedvenc helyét.

EGYSZERŰEN, ​KERÉKEN

A GREENLAND Tiny House hatalmas előnye, hogy nem szükséges építési engedély az adott telekre, mégis teljes értékű “ingatlant” kapunk. Ennek oka, hogy a ház utánfutón áll. 

A modelleket opcionálisan kiegészíthetjük hatalmas terasszal és további kiegészítőkkel, hogy a legnagyobb komfortérzetet keltse tulajdonosában. 

A GREENLAND Tiny Houseok mindennel fel vannak szerelve ami egy komfortos ingatlannál elengedhetetlen: fűtés, klíma, fürdőszoba, konyha. Mindezek a legmagasabb minőségben.

Galéria

- Szeretne egy hasonló otthont? -

www.greenlandhomes.hu
 
+36 20 261 9260
Email: info@highlineyachting.hu