MODEL TISZA-TÓ

MODEL TISZA-TÓ

A hangulatos és meleg belsőterek híveinek. Az TISZA-TÓ modell ezt a két tulajdonságot tükrözi. A ház lakói nyugalomra és teljes kikapcsolódásra számíthatnak, amit meleg színek és romantikus dizájn biztosít majd. A TISZA-TÓ modell egy érzelmes hangulatú és praktikus elrendezésű ház, így kettő-négy személy számára is tökéletes.

Az TISZA-TÓ modellben a nyári szezonban és egész évben lakhatsz. Minden olyan elemet felhasznál, amely önellátóvá és külső tényezőkkel szemben ellenállóvá teszi. A házban a részletekre és a professzionális külső és belső kivitelezésre koncentráltunk. A ház, könnyen szállítható a maga 5,4 méteres hosszával. A több helyet kedvelők számára a kabin nagyobb méretben is elkészíthető.

A bájos TISZA-TÓ modell kényelmessé, egyszerűvé, ugyanakkor pozitív
érzelmekkel telivé teszi az életét.

EGYSZERŰEN, ​KERÉKEN

A GREENLAND Tiny House hatalmas előnye, hogy nem szükséges építési engedély az adott telekre, mégis teljes értékű “ingatlant” kapunk. Ennek oka, hogy a ház utánfutón áll.

A modelleket opcionálisan kiegészíthetjük hatalmas terasszal és további kiegészítőkkel, hogy a legnagyobb komfortérzetet keltse tulajdonosában.

A GREENLINE Tiny Houseok mindennel fel vannak szerelve ami egy komfortos ingatlannál elengedhetetlen: fűtés, klíma, fürdőszoba, konyha. Mindezek a legmagasabb minőségben.

Galéria

- Szeretne egy hasonló otthont? -

www.greenlandhomes.hu
 
+36 20 261 9260
Email: info@highlineyachting.hu